Google+
Twitter
Tweet
Pinterest
info@dekorbox.hu
helytöltő

 

2020.12.14.-ig leadott rendelés biztosan oda ér Karácsonyig, utána leadott rendelésekért felelősséget nem vállalunk a futárszolgat miatt (szezon) ! 

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: 10.000 Ft feletti megrendelés esetén!

Tekintse meg kínálatainkat és vásároljon webáruházunkból!

Keresés mező

helytöltő
helytöltő
Felíratkozás hírlevélre
Kiválló szolgáltatások, falmatricák

Garancia


GARANCIA:

 

A termékeinkre 12 hónap garanciát vállalunk. A garancia csak szakszerű felszerelés, felragasztás és rendeltetésszerű használat mellet érvényes. A termék meghibásodása esetén vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, a további teendőkről. A termék garanciális visszajuttatásának a költsége a vevőt terheli.

A különböző termékcsoportokra az alábbi használati feltételek érvényesek:

 

Faldekorációk:

A garancia csak szakszerű felszerelés, felragasztás és rendeltetésszerű használat mellet érvényes. Kérjük az alábbi pontok figyelembevételét.

Általános 

Beltéri használatra készülnek, átlagos szobai körülmények közé (hőmérséklet:+15 és +25 C között, páratartalom 20-80% között, direkt napsütés napi maximum 1-2 óra, száraz fal).

Színhelyesség

A webáruházban választható színek nagyban függnek a monitor és egyéb beállításoktól, ezért azok csak közelítőek. Kérésre tudunk színmintát küldeni.

Tisztítás, Felület előkészítése

Felragasztásuk száraz, por és zsírmentes felületre. Ha nem falra kívánja ragasztani a dekorációt (pl. üveg, tükör, bútor stb.), előtte a tisztítás samponos, mosószeres vízzel történjen. Ablaktisztító és wax és bútorfényező használata tilos, mert nem lesz megfelelő a ragadás. Megengedett az alkohol és a festékboltban kapható lakkbenzin használata.

Frissen festett felületek

Ha frissen festett falra kívánja ragasztani a dekorációt, várni kell 1-2 hetet a dekoráció felragasztásával, mert a festék kipárolgása miatt felhólyagosodhat a dekoráció.

Eltávolítás

Az élettartamuk jelentős mértékben függ a fal minőségétől. Megfelelő minőségű falról, a fal károsodása nélkül eltávolítható, de erre garanciát nem tudunk vállalni, az ebből eredő károkat nem tudjuk megtéríteni.

 

Vászonképek:

Általános 

A vászonképek beltéri használatra készülnek, átlagos szobai körülmények közé (hőmérséklet:+10 és +25 C között, páratartalom 20-80% között, direkt napsütés napi maximum 1-2 óra, száraz fal).

Színhelyesség

A webáruházban látható színek nagyban függnek a monitor és egyéb beállításoktól, ezért azok csak közelítőek.

Tárolás

A vászonképek falra akasztott dekorációnak készültek. Amennyiben ez nem lehetséges, tárolása teljesen síkfelületre fektetve történjen, száraz, páramentes helyen. Mivel az ékrámáink kiváló minőségű kiszárított fából készültek, ilyen tárolás mellett kizárt az eldeformálódás. Tárolás alatt a vászonhoz ne érjen semmi, ne nyomódjon be, mert a benyomódás helyén megnyúlás maradhat.

Tisztítás

A vászonkép tisztítása száraz, illetve nedves puha textillel történjen. Ha mindenkép szükséges, semleges kémhatású tisztítószeres nedves ruhával is lehet.

Vászon feszítése

Nagyméretű vászonkép esetén előfordulhat, hogy a vászon az idő múlásában meglazul. Ebben az esetben az ékek segítségével a vásznon feszíteni tud. A kép minden sarkában 2-2 ék található. Feszítéskor minden éket egyenlő mértékben egy kalapács segítségével finoman ütögetve beljebb kell verni. A lécek találkozásánál látható lesz, hogy távolodnak el a lécek egymástól. Itt milliméterekről van szó. Ezt a műveletet puha felületen fektetve vagy állítva végezze, hogy ne okozzon sérülést a vászon felületén. Ne feszítse meg nagyon a vásznat, csak annyira, hogy szépen kisimuljon.

Laptopmatricák:

Általános

A laptop matricák beltéri használatra készülnek, átlagos szobai körülmények közé (hőmérséklet:+10 és +25 C között, páratartalom 20-80% között, direkt napsütés napi maximum 1-2 óra). Vízállóak, UV stabilak.

Színhelyesség

A webáruházban látható színek nagyban függnek a monitor és egyéb beállításoktól, ezért azok csak közelítőek.

Tisztítás

A tisztítása száraz, illetve nedves puha textillel történjen. Ha mindenkép szükséges, semleges kémhatású tisztítószeres nedves ruhával is lehet. Megengedett az alkohol használata.

Tisztítás, Felület előkészítése

Felragasztásuk száraz, por és zsírmentes felületre. Ragasztás előtt a tisztítás samponos, mosószeres vízzel történjen. Ablaktisztító és wax használata tilos, mert nem lesz megfelelő a ragadás. Megengedett az alkohol használata.

Érdes felületek

Az érdes műanyag felületekre történő ragasztás nem ajánlott, mert nem tud megfelelően ragadni rá a fólia.

Eltávolítás

A laptop matricák eltávolíthatóak. Ha esetleg eltávolításkor ragasztó folt maradna a felületen, akkor alkohollal eltávolítható. A statikusan tapadó fólia semmilyen nyomot nem hagy.

matrica.lap.hu | pohar.lap.hu/reklam_ajandek_bogrepohar | ajandek.lap.hu

© 2014 Minden jog fenntartva!