Google+
Twitter
Tweet
Pinterest
info@dekorbox.hu
helytöltő

 

2020.12.14.-ig leadott rendelés biztosan oda ér Karácsonyig, utána leadott rendelésekért felelősséget nem vállalunk a futárszolgat miatt (szezon) ! 

INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS: 10.000 Ft feletti megrendelés esetén!

Tekintse meg kínálatainkat és vásároljon webáruházunkból!

Keresés mező

helytöltő
helytöltő
Felíratkozás hírlevélre
Kiválló szolgáltatások, falmatricák

Felhelyezési útmutató


Dekoráció felhelyezési útmutató:
 
KELLÉKEK:
- centiméter
- ceruza
- vonalzó
- bankkártya vagy valami kis műanyag lap (ezt érdemes egy puha, vékony anyagba tekerni, nehogy megsértsen bármit), ezzel fogja felsimítani a matricát.
 
TERMÉK:
A megrendelt termék, dekoráció 3 rétegből áll:
1. a legalsó réteg, a hordozó papír
2. a középső réteg a dekoráció
3. felső réteg pedig az átvivő (aplikáló) fólia
 
1 LÉPÉS:
Tisztítsa meg a felületet, hogy száraz, zsír és pormentes felületetkapjon. Ha tükörre, üvegre, bútorra történik a dekorálás, samponos vagy mosószeres vízzel történjen. (Esetleg alkohol vagy lakkbenzin).
 
2.LÉPÉS:
Mérje be hova kerüljön a dekoráció, tegyen minimum 2 illesztő pontot a falra. (Jelőlje be hova essen a matrica).
 
3.LÉPÉS:
Még mielőtt neki fogna a dekorálásnak, terítse ki a matricát egy sík, kemény felületre, ahol át tudja dörzsölni jól, mindenhol, a simítóval.
 
4.LÉPÉS:
Ahol az átvivőfólia vissza van hajtva, (általában 2 helyen), ott vágjon le annyit, hogy szétválaszthatóvá váljon a hordozó fóliától.
 
5.LÉPÉS:
Ezen a ponton kétféleképpen lehet  folytatni.

- Kisebb felületek esetén, húzza le az egész hátlapot. Ha van segítsége, a dekoráció négy sarkát fogva illesszék össze a bejelölt pontokat és jól megfeszítve helyezzék a falra. Majd a simító segítségével (NE kézzel) dörzsölje rá a középről a két oldal felé, hogy a levegő el tudjon távozni.

Nagyobb felületek esetén, válassza szét az átvivő fóliát és a hátlapot  egy 10 cm sávban, azon az oldalon, ahol a ragasztást el fogja kezdeni, majd csak a hátlapból vágjon le 10-12 cm-t.

 Helyezze a falra a dekorációt és illessze össze az illesztő pontokat. Majd az egyik kezével, vagy papír ragasztó segítségével rögzítse a dekorációt, hogy ne tudjon elmozdulni, a másik kezével a dekoráció egyik sarkát megfeszítve ragassza a falhoz. Majd tegye ezt a dekoráció másik sarkával is.  Majd a simító segítségével (NE kézzel) dörzsölje rá a hátlaptól megszabadított részt, úgy hogy szépen simuljon, és sehol ne legyen dudoros.

Ott járunk, hogy fel van ragasztva 10-12 cm a dekorációból, ezután óvatosan nyúljon alá a dekorációnak és a hátlapból egy kicsit húzzon le, majd engedje vissza a dekorációt a falra, (e közben mindig tartsa feszesen). Fogja meg a hátlapot és lassan húzza, miközben a dekorációt folyamatosan simítja a falra, középről a két oldal felé, hogy a levegő el tudjon távozni. Figyelje, hogy nem-e marad véletlen a mintából valami a hátlapon. Ha esetleg a minta az hátlapon maradna, nyomkodja vissza rá az átvivőt és próbálja újra.

MINDIG LASSAN HÚZZA ÉS FIGYELJE NEM E MARAD A HORDOZÓN A MATRICA, MERT EL IS SZAKADHAT!!!

 

6.LÉPÉS:

Ha, a dekorációra az átvivő fólia több sávba van felragasztva, akkor ezeket sávonként húzza le úgy, hogy a fóliát a falra fektetve lassan, óvatosan húzza, közben figyelve, hogy a dekoráció a falon marad-e. Ha esetleg a minta az átvivőn maradna, nyomkodja vissza azt.

 

7.LÉPÉS:

Ha elkészült, a simító segítségével simítsa rá még egyszer az egész dekorációt a biztos tapadás érdekében. Ha valahol buborék van a mintában, egy tűvel szúrja ki, ha gyűrődést talál benne óvatosan húzza fel és ragassza vissza.

...ÉS KÉSZEN IS VAGYUNK A DEKORÁLÁSSAL :)

 

 

 

 

 

 

 
 

matrica.lap.hu | pohar.lap.hu/reklam_ajandek_bogrepohar | ajandek.lap.hu

© 2014 Minden jog fenntartva!